fredag 16 oktober 2009

Sista innan resan

Hej!
Nu är det fredag, alltså bara 2 dagar innan vi reser! Just nu håller vi på med de sista förberedelserna inför resan. Vi var nyss iväg och köpte de sista sakerna vi behövde, växlade pengar och skrev ut projektarbetespapprerna. Vi skrev ut 3 exemplar av alla papper eftersom att vi från tidigare erfarenheter vet att vi inte varit så himla bra på att hålla koll på lösa papper, haha. Vi funderar på att skaffa en mapp...

Det vi tror kommer bli svårast med filmningen tror vi är dagboksdelen. Vi vill inte att hela filmen ska kretsa runt oss, utan vi vill att Taizé ska få tala för sig själv. Vi är också lite oroliga för att vara kameraskygga (vi trivs bäst bakom kameran). Men vi antar att det kommer ge sig när vi väl är där. Vi hoppas självklart att det kommer vara bra väder, i alla fall några dagar. Eftersom att vi inte vet hur många människor som kommer befinna sig i Taizé samtidigt som oss så är vi lite oroliga för att inte hitta några som ställer upp på intervju. Vi hoppas även att tekniken bestämmer sig för att stå på vår sida.

Det vi tror kommer vara roligt och lärorikt är att ta miljöbilder då det är fint väder. Franska landsbygden på hösten är otroligt vacker! Det ska bli spännande att ha en riktig intervju med en av bröderna. Vi hoppas att vi kan ställa bra frågor och att vi kan få bra och användbara svar.

Det som är mest spännande är att sedan se vilket material vi har när vi kommer hem. Det är inte förrens då vi kommer kunna se vad det egentligen kommer bli för film. Mycket beror nämligen på hur omständigheterna är där nere. En stor del av filmen görs ju i efterhand i datorn med klippning osv.

Vi kommer lära oss otroligt mycket på att resa ner dit själva med massa olika tåg, bussar, flyg och förhoppningsvis inget mer...

Vi har väldigt höga förväntningar på den här resan och vi hoppas att allt går vår väg. Vi är ganska nervösa och spända.

Men det kommer nog gå bra, vi har ju trotts allt varandra!

Pussar och kramar, vi ses om en lite mer än vecka!
-Sandra och Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar