söndag 1 november 2009

Resan


Resenär 1 och resenär 2, AKA turisternas turister!

Ljusgudtjänst i kyrkan.

Våran älskade broder David och vi efter en bibelstudie.

På resande fot i Cluny.

Handspriten i högsta högg hela tiden! Se upp för svininfluensa ;).

Malin under inspelning av berättardelen.

Underbar måltid!

Vi hjälpte till att dela ut te :)

Filmning


Hej!
Idag är det ungefär en vecka sedan vi kom hem från Taizé. Vi hade en helt underbar vecka som var högt över våra förväntningar! Det var fint väder i stort sett hela veckan och det gjorde att vi kunde filma mycket bra miljöbilder. Innan hade vi oroat oss för att ingen skulle vilja ställa upp på intervju men så var verkligen inte fallet. Det var ungefär 900 besökare där samtidigt som oss och nästan alla vi frågade ville vara med. Det var många som verkade väldigt intresserade av vad vi gjorde (intresset svalnade dock något när vi berättade att vi inte var från tv) tyckte att det var roligt att vi filmade.

Det vi är mest glada över är att allt gick så bra, vi har inte ens tappat bort vår nya mapp, eller inte alla i alla fall. Hittills har i tekniken varit på vår sida. TA I TRÄ!!! Vi är väldigt glada över allt människorna vi intervjuade sa så bra saker och det gjorde broder David också. Det var även väldigt roligt att filma miljöbilder när det var fint väder.

Vi hade kul och träffade många människor från hela världen. Resan gick perfekt och vi fick till och med tid att dricka espresso i både Marsielle och Lyon.

Just nu sitter vi och lägger in delar av vårt material på datorn och det ganska mobbat ut men blir nog ännu bättre på de senare banden.

Nu återstår bara del 2 av vårt arbete. Det ser vi fram emot!

Kramar
- Sandra och Malin

1 kommentar:

  1. Vad roligt att det gick bra! Det ser jättehärligt ut på bilderna :)

    Jag ser fram emot att se filmen.

    Anna

    SvaraRadera